vrijdag 26 juli 2019

Antonne-de-Trigonat




Vandaag hadden we een kort ritje voor de boeg. De camping waar Tom en Viv verblijven, is ongeveer 100 km. bij ons vandaan.
In alle rust hebben we ingepakt, het was weer erg heet vandaag. 

Rond een uurtje of 11 zijn we vertrokken; in het dorp nog een paar boodschappen gehaald, de tom tom ingesteld en op weg. Het was erg rustig op de weg. Af en toe reden we door een klein dorp. Het leek wel of de bevolking er voor koos om maar lekker binnen te blijven met dit weer. Geef ze eens ongelijk!

Om ongeveer half 1 vonden we een parkeerplaats , de caravan aan de kant gezet en geluncht onder een boom. Een heerlijk stokbrood met Jambon de Foret , een beker melk en als toetje, een dutje voor Freddy en ik heb een boek gelezen.



Rond een uurtje of 2, de rest van de rit gereden en toen we bij de camping waren konden we snel inchecken, de caravan neerzetten en elkaar begroeten. Het was erg fijn om ze te zien. Isa had een tekening en een mooie kaart gemaakt. Die hangen nu in de caravan. Samen een lekker ijsje gegeten en ons afgekoeld in de rivier. 



Het zwembad ligt in de volle zon overdag, dus te heet. Tom en Viv hadden voor een heerlijke BBQ gezorgd met van alles en nog wat en daarna hebben we nog gezwommen in het zwembad want het bleef maar benauwd warm.





Vanavond samen koffie gedronken en nog een spelletje gespeeld. Morgen gaat het regenen en flink afkoelen hier. We willen naar een stadje in de buurt maar wanneer laten we nog even van het weer afhangen. De omgeving is hier mooi. Voor nu is het een mooie plek om een aantal dagen te verblijven.

1 opmerking:

  1. het is hier nog steeds heet en morgen ook nog in huis geen probleem voor het eerst afgelopen nacht de airco aangehad was om half 2 nog 27 graden leuke fotos nog veel plezier groetjes Harry en Frieda

    BeantwoordenVerwijderen